Garderobni ormani po HACCP standardu sa staklenim vratima su rađeni u skladu sa HACCP standardom i specifični po tome što imaju ventilacione otvore i stakleni prozorčić, te je sadržaj ormana vidljiv. DETALJNIJE

децембар 30, 2022

Kako HACCP standard obavezuje sve učesnike u lancu pripreme, proizvodnje, skladištenja i distribucije prehrambenih proizvoda da uspostave sistem za osiguranje bezbednosti hrane i to u svakom objektu pod njihovom kontrolom, Metal Furniture Plus se prilagodio ovom zahtevu i obezbedio svim svojim kupcima garderobnih ormana mogućnost poštovanja HACCP standarda prilikom opremanja svojih objekata ovom našim metalnom opremom. Na taj način je ispoštovana regulativa očuvanja adekvatnih higijenskih uslova u svakom fazi u lancu pripreme, proizvodnje, skladištenja i distribucije prehrambenih proizvoda. Primena HACCP standarda u slučaju izrade garderobnih ormana po HACCP standardu sa staklenim vratima podrazumeva izradu garderobnih ormana sa kosim krovom (koji sprečava odlaganje obuće i ostalih nehigijenskih odevnih predmeta na njemu), unutrašnju podelu prostora ormana, takvu da obezbeđuje zasebno odlaganje (odvajanje) čiste od nehigijenske odeće, kao i postavljanje garderobinih ormana na određene nožice, u skladu sa propisima HACCP regulative.

Garderobni ormani po HACCP standardu (lokeri) sa staklenim vratima ispunjavaju zahteve HACCP standarda i po pitanju same izrade i po pitanju svog izgleda: izrađeni su od najkvalitetnijeg čeličnog lima, varene su konstrukcije, imaju kosi krov i postavljeni su na odgovarajuće nogice. Ono što je specifično za ovu vrstu garderobnog ormana (lokera) je to da vrata imaju ventilacione otvore i stakleni prozorčić, što omogućava provetravanje unutrašnjosti ormana, kao i uvid u njegov sadržaj. Kako bi obezbedili što bolju funkcionalnost ove vrste garderobnih ormana (lokera) ugradili smo dodatne police i pregrade. Polica za odlaganje stvari i šipka za kačenje odeće čine sastavni deo svake kabine ormana. Vertikalna pregrada omogućava odvajanje civilne od radne odeće. Garderobni ormani po HACCP standardu (lokeri) sa staklenim vratima se zaključavaju cilindar bravom sa dva ključa i plastificirani su u boji RAL 7035. Rade se u dimenzijama (ŠxDxV): 800x500x2000 mm.

Garderobni ormani po HACCP standardu (lokeri) sa staklenim vratima mogu biti isporučeni i montirani kupcu uz željene dodatke, kao što su:

  • klupica sa drvenim sedištem,
  • klupa sa garderobnim postoljem za garderobni orman,
  • dodatne police (unutar kabine) za odlaganje stvari.