Sve vrste garderobnih ormana mogu da se kombinuju sa dodatnom opremom, koju čine: klupice sa drvenim sedištem, klupe sa garderobnim postoljem i dodatne police za odlaganje stvari. DETALJNIJE

децембар 30, 2022

Sve vrste garderobnih ormana (lokera) mogu da se kombinuju sa dodatnom opremom. Dodatna oprema upotpunjuje funkcije garderobnih ormana (lokera) i izrađena je od kvalitetnog čeličnog lima i drvenih delova. Vrsta dodatne opreme koja će se koristiti zavisi od potrebe kupaca. Dodatnu opremu za garderobne ormane (lokere) čine:

  • klupice sa drvenim sedištem,
  • klupe sa garderobnim postoljem za garderobne ormane i
  • dodatne police za odlaganje stvari.

Klupice sa drvenim sedištem

Klupice sa drvenim sedištem su izrađena od metalnih četvrtastih profila. Sedeći deo klupice je tabla od punog drveta dimenzija 42x120x5 cm. Boja je siva za metalni okvir klupice, dok je drveni uložak prirodno izlakiran. Ukupna dimenzija klupice je 50x120x42 cm.

Klupe sa garderobnim postoljem za garderobne ormane (lokere)

Klupe sa garderobnim postoljem za garderobni orman su izrađene sa metalnim postoljem i drvenom klupicom na metalnim okvirima. Metalno postolje je od čeličnog lima, zaštićeno postupkom plastifikacije i kači se na donji deo garderobnog ormana (lokera). Drvena klupica je izdvojen dodatak, ali rađen povezano sa metalnim postoljem. Drveni uložak klupice je prirodno lakiran.

Dodatne police za odlaganje stvari

Dodatne police (unutar kabine) za odlaganje stvari su izrađene od kvalitetnog čeličnog lima i zaštićene su postupkom plastifikacije (u raznim bojama), broj zavisi od želje kupca i vrste garderobnog ormana (lokera), kače se na posebne držače.